Snart tid för konferens med jobbet i Landskrona

konferensDå var det konferensdags med jobbet, naturen runt Landskrona är i sig rogivande de gånger jag har varit där nere och fiskat så det finns möjlighet till att kanske kombinera mitt besök där i Februari. Kanske lite havsöringfiske?

Vi är ändå ganska många deltagare och i vilket fall som helst lovar Hotel Öresund att konferensen kan pusslas ihop med diverse aktiviteter och med sitt centrala läge i Landskrona har hotellet utmärkta kommunikationer. Det kommer ju även finnas möjligheter till roliga kvällsaktiviteter för oss som vill ta någon öl på kvällen. Hotellet är som sagt Hotel Öresund, Hotell Landskrona och det ser faktiskt väldigt trevligt ut av vad jag kan se på hemsidan men jag är ju glad att det är jobbet som betalar för detta.

Efter dagens manglingar ska det finns tillfällen till avkopplande samvaro i hotellets relaxavdelning och lobbybar vilket uppskattas enorm för en öl-älskare som mig. Några av min kollegor kommer nog också ta en öl efteråt för jag har aldrig sett dem spotta i glaset direkt.

Innan Hotel Öresund blev bokat var tanken att vi skulle ha konferensen på Rasten i Saxtorp strax söder om Landskrona som har något träningsläger för företagsträffar och andra gruppaktiviteter. Omgivningar är väl lämpade för utflykter i naturen och friluftsaktiviteter kan jag tänka mig men jag vet inte varför det blev ändrat för tydligen ska anläggningen också ha en pool. Det är kanske därför inte hotellet blev bokat?

Jag tycker nästan det är lite synd att Rasten inte blev bokad för det hade nog kunnat bli en väldigt annorlunda konferens för en gångs skull men det är väl chefen som bestämmer.

Rastens hemsida semesterhemmet-rasten.se

This entry was posted in Jobbet.