Klösträd till våra två katter

klösträd-deluxeJag har länge haft tankar om att köpa en stor gigantisk klätterställning till mina två katter men jag har aldrig riktigt haft plats till det i min lilla 1a men nu har jag ju flyttat till en stor 3a på 110 kvm så äntligen finns där ju rum till det.

Mina tankar har hela tiden gått åt göra det själv men jag vet i tusan om jag har lust eller ork att faktiskt göra det så jag började faktiskt googla på färdiga klösträd för att se om det fanns något i min smak men som även skulle passa min plånbok. Jag räknade också lite snabbt på vad det skulle kunna kosta att göra det själv och priset hamna ändå närmare 1000-1300 kronor då jag fattas vissa typer av verktyg som skulle behövas till bygget. Trä kan jag fixa gratis men det är bara halva problemet.

Sambon lät ju inte helt sugen på att jag skulle göra ett eget heller så nu lutar det faktiskt åt att köpa ett färdigt även om det kanske skulle vara roligare att konstruera / designa sin egna klätterställning.

Klösträdet jag tittar på just nu är gigantiskt,  230 x 260 cm står det på vidaxl.se som är just nu det klösträd som tilltalar mig mest. Nä min sambo har ingen talan om vilket träd då hon gav mig i uppgift att fixa det.

Jag funderar även på om detta inte är ett litet test från sambo för att se om jag kan fixa denna uppgift med att beställa ett klösträd men jag bryr mig faktiskt inte så mycket för detta är något jag alltid har velat ge mina katter men aldrig haft platsen för det.

klösträd till katt finns det också flera andra modeller som jag är sugen på att köpa men just nu tilltalar Deluxe modellen mig mest från Vidaxl om jag ska vara ärlig.

Jag återkommer så klart med vilken jag köpte samt bild på klätterställningen.

This entry was posted in Prylar.