Inget VM till sommaren 2014

sadSatan också, jag som trodde vi skulle kunna gå vidare till VM 2014 men så blev det tyvärr inte. Jag hade sätt fram emot att kunna ta någon bira med polarna och se lite matcher men även umgås lite då vi inte gör det så ofta sen jag blev farsa. Men så blev det inte så nu får man ännu mer tid med sonen vilket iof är bra på sitt sätt men hade verkligen sett fram emot att se lite fotboll i sommarvärmen…

Jag tyckte ändå det svenska landslaget presterade bra för den gruppen de hamnade i är antagligen en av de värsta av dem alla så nu lever man lite på hoppet om att Portugal går långt i turneringen så man slipper inse att Sverige är möjligtvis kassa. Men precis som Sverige så har Portugal en jäkligt bra spelare och om Ronaldo skulle bli skadad har inte Portugal mycket att hämta i VM.

Sverige visade ändå att de kunde spela aggressivt vilket jag inte är van att se, de slogs verkligen när det gällde och det såg man tyckte jag men det räckte helt enkelt inte. Till nästa VM har vi många gamla gubbar i landslaget som antagligen inte kommer vara med och spela t.ex. Isaksson men även Zlatan antagligen så vi får hålla tummarna att där kommer upp någon ny amazing spelare till landslaget till nästa gång men gärna 2-3 stycken 🙂

 

This entry was posted in Fotboll.